Megjelentek az “A magyar kultúráért és oktatásért” program 2014. évi pályázati kiírásai határainkon túl élő magyarok támogatása céljából

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A Bethlen Gábor Alapkezelő pályázatot hirdetett a határainkon túl élő magyarság szülőföldjén való boldogulásának, Magyarországgal való sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítása, magyar nemzeti azonosságtudatának megerősítése az oktatás és a kultúra támogatása céljából a “A magyar kultúráért és oktatásért” program keretein belül.

A magyar kultúráért és oktatásért 2014 – Központi pályázat a határainkon túl élő, külhoni magyarság támogatása céljából - A pályázat keretében magyarországi és határokon túli magyar szervezetek (civil szervezetek, intézmények és vállalkozások) pályázhatnak 200 ezertől 5 millió forint értékben kulturális és oktatási programok megvalósítására. Határidő: 2014. február 17.

A magyar kultúráért és oktatásért 2014 – Regionális pályázati felhívás az erdélyi (romániai) magyarság támogatása céljából - A pályázat keretében romániai magyar szervezetek (civil szervezetek, intézmények és vállalkozások) pályázhatnak 100-600 ezer forint értékben kulturális és oktatási programok megvalósításának támogatására. Határidő: 2014. február 26.

A magyar kultúráért és oktatásért 2014 – Regionális pályázati felhívás a felvidéki (szlovákiai) magyarság támogatása céljából - A pályázat keretében szlovákiai magyar szervezetek (civil szervezetek, intézmények és vállalkozások) pályázhatnak 100-600 ezer forint értékben kulturális és oktatási programok megvalósításának támogatására. Határidő: 2014. február 19.

A magyar kultúráért és oktatásért 2014 – Regionális pályázati felhívás a vajdasági (szerbiai) magyarság támogatása céljából - A pályázat keretében szerbiai magyar szervezetek (civil szervezetek, intézmények és vállalkozások) pályázhatnak 100-600 ezer forint értékben kulturális és oktatási programok megvalósításának támogatására. Határidő: 2014. február 24.

A magyar kultúráért és oktatásért 2014 – Regionális pályázati felhívás a kárpátaljai magyarság támogatása céljából - A pályázat keretében kárpátaljai magyar szervezetek (civil szervezetek, intézmények és vállalkozások) pályázhatnak 100-600 ezer forint értékben kulturális és oktatási programok megvalósításának támogatására. Határidő: 2014. február 21.